Arbeta på terminal & lager

Lediga jobb

Logistik på Coop

 

Logistikverksamheten på Coop är avgörande för att våra butiker ska få rätt varor på hyllorna. Vi hanterar årligen 280 000 leveranser från våra terminaler till över 800 butiker i hela Sverige.

Vid arbetet med att skapa en hållbar och attraktiv arbetsplats har det handlat om att hitta en balans mellan aktivitet och upplevelse liksom vila och återhämtning, det ska vara energigivande att vara på jobbet!

Som medarbetare på Coop logistik spelar du en avgörande roll för att säkerställa en hållbar, miljövänlig och lönsam varuförsörjning. Vi möjliggör en prisvärd och hållbar matupplevelse för alla våra kunder och medlemmar helt enkelt!

På Coop Logistik hittar du bland annat supportagenter, validerare, prognosplanerare, terminalarbetare, flödesanalytiker och business controllers. Bredden inom området skapar fantastiska karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom logistik.”

Hos oss kan du jobba som
inköpschef IT Utvecklare etableringsansvarig data analytiker sortimentschef KAM produktutvecklare validerare projektledare”

Patrik, produktionschef Eskilstuna

"Jag gillar drivet hos alla kollegor och den gemensamma viljan i att göra något riktigt stort tillsammans”

David, produktionsstyrning Enköping

"Jag gillar att jobba på Coop för att det är bra arbetskollegor”

Victor, produktionsstyrning Enköping

"Jag gillar att jobba på Coop för att det är bra arbetskollegor och roliga arbetsuppgifter"

Vi blickar framåt

 

Vi har många spännande och framåtlutade satsningar inom IT och digitalisering är en hörnsten på Coop. Genom stora utvecklingsprojekt och uppgraderade IT-miljöer möter vi framtiden på ett innovativt och hållbart sätt.

Vi investerar för framtiden!

Vill du arbeta med framtidens logistikflöden som möjliggör utveckling och nytänkande? Då ska du arbeta på Coops nya terminal i Eskilstuna!

Vi välkomnar snart en av Europas största och högautomatiserade  livsmedelsterminaler till Coop-familjen.
Terminalen kommer att förse alla Coops 800 butiker i hela Sverige med varor inom alla kategorier förutom frysta varor och ha en automationsgrad på hela 95%. Det är coolt! Hållbarhet går som en röd tråd genom etableringen i Eskilstuna – säkra och ergonomiska arbetsplatser och varuleveranser med tåg direkt in i terminalen är några exempel på det. Satsningen visar på Coops starka tro och vilja att fortsätta växa.

Vi är givetvis stolta över att Coops Eskilstunaterminal vann priset Årets Logistiketablering år 2022. Järnvägstransporter, säker och ergonomisk arbetsmiljö och den höga automationsgraden var centrala delar i juryns motivering till det fina priset.

Placering i Eskilstuna Logistikpark som Coops logistiska tyngdpunkt, och närhet till Stockholm.

Coop-tåget på Transport

Redan 2009 började vi gå från lastbil till tåg, och totalt innebär tågtransporterna att vi varje år undviker närmare 17 000 lastbilstransporter, motsvarande utsläpp av koldioxid med 9 600 ton eller 20 procent av den klimatpåverkan vi mäter och rapporterar varje år.

Idag går mer än 30 procent av Coops inrikes transporter på järnväg.

Lediga tjänster

miljoner medlemmar

butiker

föreningar

tusen kollegor