Arbeta på vårt kontor

Lediga jobb

Bli en del av Coop Center

 

Coop Center är navet i Coop. Här utvecklar och köper vi in sortiment till alla våra butiker och coop.se. Här finns också centrala funktioner för varuinköp, digital utveckling, ekonomi, marknadsföring, kommunikation och affärsstöd.

Vi jobbar för att alla ska ha tillgång till den goda maten, för kropp, själ och miljö. Coop ska vara bäst på hållbar, prisvärd matglädje.

Vi är den goda kraften i mat-Sverige!

Hos oss kan du jobba som
inköpschef IT Utvecklare etableringsansvarig data analytiker sortimentschef KAM produktutvecklare validerare projektledare”

Jesper, Inköpschef

"Coop är en familjär och varm arbetsplats där man får möjlighet att utöva sitt arbete på ett ambitiöst sätt. Du får genomslag för dina ambitioner och det man själv vill uppnå!"

Amarjot, QA Lead Engineer

"Coop has this hybrid way of working, which is very good for people like me, a mother of three. It is a very good balance between work life and personal life.”

Emil, Data Analytiker

”Som data analytiker kan jag påverka både stora och små frågor på Coop genom att utnyttja den oerhörda mängd data som vi genererar, från leveransen till lagret hela vägen ut till kundens beställning i appen. Det roligaste med mitt jobb är att leda och arbeta i ett team med duktiga kollegor som coachar Coop till att använda data för att bättre förstå sin vardag"

Vi är Coop

Som medarbetare blir du en del av en företagskultur präglad av prestigelöshet, initiativförmåga och starka värderingar. Vi tar gemensamt ansvar och har en stark vilja att hjälpa varandra att lyckas.

På vårt servicekontor i Solna är du med och skapar det som är Coop. Varje dag. I varje möte. I varje stund. Coop Står för Kooperation, framåtanda och att göra det tillsammans.

Våra regionkontor

På samma sätt som att vi har butiker från norr till söder har vi också föreningskontor runt om i Sverige. Under Lediga tjänster kan du hitta vilka spännande tjänster vi har ute just nu.

Lediga tjänster

miljoner medlemmar

butiker

föreningar

tusen kollegor