Arbeta i butik

Lediga jobb

Inspireras du av matglädje, försäljning och hållbarhet?

 

Som medarbetare på Coop är din viktigaste uppgift att genom ditt personliga bemötande överträffa varje kunds förväntningar. Hos oss får du därför ta ett stort eget ansvar för att fatta de beslut som gör att varje kund lämnar butiken med ett leende på läpparna.

I varje Coop-butik arbetar vi som ett team och det är genom öppenhet, laganda och kreativitet som vi lyckas. Din arbetsplats inkluderar hela butiken och dina arbetsuppgifter kan komma att variera i takt med att du och din butik utvecklas.

Hos oss kan du jobba som
säljare försäljningsledare säljchef butikschef bagare kock

Anna, säljare

"Mitt jobb på Coop är som en jättegod tacos. Men istället för att slänga ner valfritt protein och grönsaker så kan jag fylla brödet med kreativitet, nyskapande och bra service. För mig är det även skönt att jag kan kombinera en arbetsdag med att använda både kropp samt hjärna."

Ismail, säljare

"Mitt drömjobb på Coop är att bli butikschef. Därefter skulle jag vilja bli franchisetagare."

Josefin, HR Koordinator

"Jag jobbar på Coop för här känner jag mig sedd och hörd i en kultur som uppmuntrar till lärande och utveckling."

Utvecklas genom Coopskolan

På Coop vet vi att en hållbar affär kräver hållbara medarbetare och därför satsar vi på våra medarbetares utveckling. Din utvecklingsresa börjar som nyanställd och fortsätter under hela din karriär hos oss på Coop.

Varje år utbildas 200 butik- och säljchefer i ledarskap och försäljning från någon av våra 800 butiker. Vi på Coop är bra på att delegera och ge utökat ansvar och på så sätt lära och träna våra medarbetare i en utveckling som passar både individen och butiken.

Drömmer du om en egen butik?

Som franchisetagare samarbetar du och drar nytta av Coops starka varumärke, men butiken driver du själv.

Idag drivs flera av våra mindre och mellanstora Coop butiker av franchisetagare. Drömmer du om att en dag få driva en egen butik kan franchise vara ett bra alternativ. I huvudsak innebär det att du, via ditt eget aktiebolag, ansvarar för driften av butiken. Det vill säga försäljning, medarbetare och butikens omkostnader.

Lediga tjänster

miljoner medlemmar

butiker

föreningar

tusen kollegor